fredag 10 augusti 2012

Semester!

Vi har varit lediga från bygget under en vecka, och fem dagar spenderades i London där vi tittade lite på OS, strosade runt stan, shoppade och åt goda middagar. På plats mötte vi upp våra vänner Annica och Henrik som annars bor i Stockholm. Henrik visste inte om att han skulle till London på semester (Annica planerade en rejäl överraskning där, årets flickvän kanske!?) eller att vi satt och väntade på dem en kväll på Jamie Olivers restaurang Barbecoa. Ett ställe som vi för övrigt verkligen kan rekommendera. Så det var roligt att överraska honom, och att hänga lite med dom i London.

Vi såg damernas triathlon och marathon live. Absolut bäst var ju att följa Lisa Nordén på väg mot ett silver. Fruktansvärt spännande på slutet, och spurten är bland det värsta man sett i idrottsväg. Vrålet från publiken var genom hela tävlingen öronbedövande, och det var fullpackat med åskådare överallt. Visserligen var det en hel del svenskar, men vi överröstades lätt av britterna... 

Lisa Nordén syntes bra under cyklingen, i blå dräkt med orange hjälm och cykel. Längst till vänster i bilden ovan. Vi lyckades hitta platser nästan ända framme vid staketet på ett ställe längs banan där vi såg dem en gång per varv under cyklingen, och sedan två gånger varje varv på löpningen. Att få bra bilder var inte helt lätt bland de galna britterna med viftande flaggor, men vad gör det med den stämningen!Lisa Nordén i täten hela tiden, såg stark och cool ut. Och vilket tempo på milen efter att de både simmat och cyklat. Imponerade och stolta svenskar var vi den dagen!

OS maskot heter Wenlock och är en rund figur med cyklopöga. Han fanns överallt i London, här i en park nära Themsen i en blommig outfit. Och han gör alltid segergest, klart man gör likadant :-)

London var en välbehövlig paus från bygget, och nu är vi taggade att fortsätta under hösten. Spika panel nästa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar