tisdag 26 mars 2013

Tak- och golvlister

Vårt mål med bygget har varit att göra så mycket som vi klarar av (och med ett snyggt resultat) själva, men vi har också haft en liten post i budgeten för snickarhjälp. Den har hittills använts för att montera in kaminen och få trappen på plats.

När det var dags för att sätta taklister så använde Erik lilla klädkammaren som test-rum. Det tog ett antal timmar och många svordomar att få upp de taklisterna. Men det blev ändå inte så bra som han vill ha det. Så vi ringde Gunnar, som var på en månadslång semester i Thailand. Men, Gunnar fixar ju som bekant allt, så på kort varsel kunde hans son Pelle klämma in ett par dagar på vårt bygge. Efter dag ett var nästan alla taklister på plats, så då bestämde vi att ta snickarhjälp med golvlisterna också. På 2,5 dagar blev allt klart. Och skitsnyggt!Kameran var full  med närbilder på olika lister efter att Erik varit till huset. Bjuder på endast två här, tillägnade Pelle :-)

Har för övrigt inte alls lärt oss kamerans olika funktioner, golven blir mer orange, tapetmönster syns mycket tydligare och skuggor blir väldigt mörka. Vi som trodde att en systemkamera skulle sköta allt åt oss..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar