onsdag 5 december 2012

Plattsättning

Efter att grundplattan gick under 85% fuktighet så har våra plattsättare kunnat köra på så mycket de vill. Hittills så ligger det klinkers i hall och kök, tvättstugan är flytspacklad, likaså badrummen. På övervåningen så har badrummet fått kakel på väggarna, medan det på bottenvåningen "bara" är gummerat.

Golvplattan som vi kommer ha i hall, kök och tvättstuga. Den heter Skanderna och är antracitgrå, 30x60cm. Det här är enda lilla biten som inte ligger under skyddspapp. För just här ska det stå frys- och kylskåp.

Fönstret i badrummet på övervåningen.

Badrummet på bottenvåningen är gummerat.

Kakel på plats på övervåningen. Vita matta plattor, 30x60cm.
Alla golv i hela huset ligger under skyddspapper, det lägger vi på så snart det går, och pappen kommer också att ligga så länge som möjligt. För vi vill att det ska vara hyfsat fritt från märken och skador i alla fall första dagen vi bor i huset. Det är ju helt omöjligt att undvika märken, men försöka går ju... Hur som helst ska det bli så roligt att ta bort all skyddspapp och dylikt som sitter lite överallt. Att få se hur det verkligen ser ut. Inte långt kvar nu, bara nån månad eller två :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar